Ανδρος: Για δεύτερη σερί ημέρα (09/01) κλειστά τα σχολεία

Με τον Τηλέμαχο να δοκιμάζει ιδιαίτερα την Ανδρο, όσον αφορά τις Κυκλάδες, ο Δήμος Ανδρου πήρε νωρίς τις μεγάλες αποφάσεις. Με δεδομένο μάλιστα, όχι χθες υπήρχε ακόμη και απαγόρευση μετακίνησης από τις δέκα το βράδυ έως τις οκτώ το πρωί, λογικό είναι να φτάσουμε σ' αυτή την επιλογή. Και έτσι όπως διαβάζουμε, για δεύτερη ημέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία του Δήμου Άνδρου. Και με σημερινή απόφαση του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη, η λειτουργία των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου Άνδρου αναστέλλεται και την Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Ο Δήμαρχος Άνδρου,

Έχοντας υπόψη: 
1. Τις διατάξεις του άρθρου 94 Ν.3852/2010 [ΦΕΚ 87/7-6-2010 τ.Α΄] «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης». 
2. Τις κρατούσες έκτακτες καιρικές συνθήκες λόγω αναμενόμενης χιονόπτωσης κατά τις βραδινές ώρες. 
3. Την ύπαρξη παγετού και ολισθηρότητας που παρατηρείται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Άνδρου. 
4. Την απόφαση με αριθμ. πρωτ 2501/10/221-γ, της Δ/νσης Αστυνομίας Κυκλάδων, με θέμα: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη νήσο Άνδρου λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων χιονόπτωσης».

Αποφασίζει: Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Παιδικών Σταθμών, του Δήμου Άνδρου την Τετάρτη 09-01-2019».