Ελλάδα - Τηλεκπαίδευση: Το Υπουργείο Παιδείας τα βρίσκει όλα τέλεια και δεν κάνει ... πλάκα

"Πως πήγε το μάθημα στο δημοτικό; Τέλεια μάθανε τα παιδιά το "connecting..."  ή "Το μόνο πράγμα που λειτουργεί στην τηλεκπαίδευση είναι το ..διάλειμμα".. Μερικά από τα σχόλια στο twitter για την τηλεκπαίδευση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση που (δεν) ξεκίνησε με το .. αριστερό

Οι γονείς στα όρια της παράνοιας, οι μαθητές το διασκεδάζουν, οι χρήστες στο διαδίκτυο έχουν καλή διάθεση και το hashtag #τηλεκπαίδευση έγινε αμέσως πρώτο trend στο Twitter.

Οσο για την Κυβέρνηση; Τα βρήκε (όπως και στην πρώτη ημέρα της τηλεκπαίδευσης για την δευτεροβάθμια) όλα τέλεια... Και μιλάει για μεμονωμένες περιπτώσεις...  "Περισσότερα από 47.000 τμήματα δημοτικού και νηπιαγωγείου είναι συνδεδεμένα αυτή τη στιγμή και πραγματοποιούν τηλε-εκπαίδευση, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας. Ο παραπάνω αριθμός αντιστοιχεί σε περίπου 700.000 μαθητές.

Όσο για περιπτώσεις που αναφέρουν προβλήματα στη σύνδεση με την πλατφόρμα του webex, πηγές του υπουργείου Παιδείας τις χαρακτήρισαν «μεμονωμένες» και επισήμαναν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κεντρικά, ούτε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, ούτε στην πλατφόρμα webex".

Εμεις τι να πούμε; Αφού το Υπουργείο μιλάει για μεμονωμένες περιπτώσεις όλα καλά... Και δεν είναι τρολιά...

Οπως δεν είναι τρολιά το γεγονός ότι από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα οι ταχύτητες του internet σε όλη την Ελλάδα έχουν μειωθεί σημαντικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News