Επιτυχία που μας γεμίζει περηφάνια

Οι μαθητές πνέουν σε πελάγη ευτυχίας για την επιτυχία τους να περάσουν σε ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι γονείς ετοιμάζονται για την…. μετακόμιση και οι αιρετοί του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στέλνουν συγχαρητήρια μηνύματα στους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις χωρίς όμως να ξεχάσουν κι αυτούς που δεν μπόρεσαν να κάνουν το  όνειρό τους πραγματικότητα…

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτης ανέφερε στο μήνυμά του ότι «Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής και των ονομάτων των επιτυχόντων, κλείνει ο κύκλος των κόπων και της προσμονής των παιδιών για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων που πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές, όπως αυτή που ζούμε, η επιτυχία τους μάς δίνει χαρά και μάς γεμίζει περηφάνια. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία αυτή να είναι απαρχή μιας λαμπρής σταδιοδρομίας και μιας επιτυχημένης πορείας! Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς των παιδιών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες και τις ελπίδες τους, καθώς και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στήριξαν πολύπλευρα τα παιδιά στην επίμοχθη προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους. Στα παιδιά που φέτος, παρά την προσπάθειά που κατέβαλαν, δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, εύχομαι κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μελλοντικές επιτυχίες. Οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στην παρούσα φάση των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Πάντοτε υπάρχουν διέξοδοι στα όνειρα και τις προσδοκίες, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και καταξίωση, αρκεί να υπάρχει αγωνιστικό πνεύμα, ελπίδα και επιμονή. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους!»

 

Έπαρχος

Και τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Επαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης αναφέρει «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι κόποι και οι αγωνίες σας δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε περήφανοι για σας και πιστεύουμε πως οι ικανότητες και οι γνώσεις σας θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Εύχομαι, κάθε επιτυχία στις σπουδές σας και την πραγμάτωση κάθε ονείρου σας. Συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς για τη στήριξη στους αγώνες των παιδιών, ειδικά σ’ αυτή τη δυσβάστακτη οικονομικά περίοδο που διανύουμε. Όπως, επίσης, και τους εκπαιδευτικούς για την επίτευξη του δύσκολου έργου τους. Για όσους δεν πέτυχαν, στη συγκεκριμένη δοκιμασία, δεν θα πρέπει να υπερισχύει η απογοήτευση αλλά η θέληση και η συνεχής προσπάθεια και οι πόρτες των ευκαιριών θα ανοίξουν διάπλατα».

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News