ΓΕΛ Νάξου: βραβεύει τα παιδιά του

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα καλύτερα σχολεία σε όλο το Αιγαίο. Με επιτυχίες τόσο σε επίπεδο μαθητικών διαγωνισμών όσο και αθλητικών δρώμενων ενώ και η πολιτιστική (χορευτικό, θεατρικό και μουσικό) ομάδα που έχει δημιουργήσει έχει παράδοση και ουκ ολίγο ταλέντο. Οπότε μοιραία έρχονται οι βραβεύεις… Αναφερόμαστε στο Γενικό Λύκειο Νάξου και το προχωρεί σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στη βράβευση των μαθητών (σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο) που διακρίθηκαν την χρονιά που ολοκληρώνεται.

Μία βράβευση που ενδεχομένως να λειτουργήσει και ως το καλύτερο ψυχολογικό ντοπάρισμα ενόψει των εξετάσεων (ενδοσχολικών και πανελλαδικών) που ακολουθούν σε μερικές εβδομάδες..

Και όπως βλέπουμε στην σχετική πρόσκληση θα βραβευτούν μαθητές που πήραν μέρος στο μαθητικό διαγωνισμό Euso 2017, της Πετοσφαίρικης ομάδας κοριτσιών που έφτασαν μία ανάσα από την συμμετοχή τους στο φάιναλ φορ του σχολικού πρωταθλήματος Ελλάδας… Της ομάδας μπάσκετ αγοριών που έφτασε έως τη 2η φάση του πρωταθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο, την αντίστοιχη ομάδα κοριτσιών που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κυκλάδων και τα μέλη του χορευτικού τμήματος….

Και διαβάζουμε το σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσαν από κοινού καθηγητές (με τον διευθυντή), οι γονείς και οι μαθητές (15μελές) ως πρόσκληση για συμμετοχή…

«Το ΓΕ.Λ. Νάξου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βραβεύει και φέτος τους μαθητές που διακρίθηκαν σε αθλήματα, σε μαθητικούς διαγωνισμούς και όσους συμμετείχαν σε δραστηριότητες καλλιτεχνικές εντός και εκτός σχολείου, όπως σε εκδηλώσεις του Δήμου μας κτλ.

Την Τετάρτη 10 π.μ. στο αμφιθέατρο του σχολείου περιμένουμε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες να συμμετέχουν σε αυτή την τελετή χαράς. Ακολουθεί μπουφέ στο χώρο του σχολείου».