Η οικογένεια Βαγ. Κουτελιέρη πάντα κοντά στο ΕΕΕΕΚ Νάξου

Το ΕΕΕΕΚ Νάξου με τη παρουσία του στη Νάξο έχει συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση των παιδιών που θεωρούνται ως παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όμως, το έργο του σχολείου χρειάζεται βοήθεια και η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Κι ένας από τους βασικούς χορηγούς είναι η οικογένεια του Βαγγέλη Κουτελιέρη που συχνά πυκνά και κυρίως αθόρυβα βοηθάει όπως μπορεί για την βελτίωση των συνθηκών του συγκεκριμένου σχολείου. Και πριν από μερικές ημέρες ο διευθυντής του ΕΕΕΕΚ κος Φουτάκογλου έστειλε μέσω των ΜΜΕ ευχαριστήριο μήνυμα με τίτλο «Μία πράξη κοινωνικής εταιρικές ευθύνης προς το ΕΕΕΕΚ Νάξου από τα Σούπερ Μάρκετ Κουτελιέρης». Τι αναφέρει;

«Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε με την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς όταν ο κ. Βαγγέλης Κουτελιέρης τηλεφώνησε στο σχολείο μας και μας ανακοίνωσε ότι στα πλαίσια της κατάργησης των χάρτινων διαφημιστικών φυλλαδίων των SUPER MARKET «ΚΟΥΤΕΛΙΕΡΗΣ» θα εξοικονομηθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, μέρος του οποίου θα διατεθεί στο σχολείο μας. Το σημαντικό αυτό ποσό θα χρησιμοποιηθεί σταδιακά για την πλήρη κάλυψη των αναγκών του εργαστηρίου μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής καθώς και για κάλυψη διάφορων άλλων αναγκών του εργαστηρίου ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής, οι μαθητές, και οι εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου προκειμένου να ευχαριστήσουν τον κ. Βαγγέλη Α. Κουτελιέρη πραγματοποίησαν επίσκεψη στο μεγάλο κατάστημα της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ και απηύθυναν τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές τους για την μεγάλη αυτή χορηγία που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».          

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News