Κέα - Συρμαλένιος: Ενίσχυση τώρα με εκπαιδευτικούς το σχολείο της Ιουλίδας

Ιουλίδα

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ιουλίδας Κέας, με θέμα τις ελλείψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων.

Όπως αναφέρεται στην ερώτηση, υπάρχει άμεση ανάγκη για τοποθέτηση στο σχολείο εκπαιδευτικών ειδικοτήτων διότι δεν έχει προσληφθεί ούτε ένας εκπαιδευτικός ειδικότητας μέχρι σήμερα.

Το αποτέλεσμα είναι να μην καλύπτεται ούτε καν η πρωινή βάρδια αφού το σχολείο λειτουργεί με μειωμένο ωράριο (3 ημέρες ωρολόγιο πρόγραμμα έως τις 12.25 και 2 ημέρες έως 13.15) και δεν λειτουργεί το ολοήμερο τμήμα παρόλο που έχουν ήδη γίνει εγγραφές από τη λήξη της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

Και όπως καταλήγει η επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ιουλίδας Κέας "  Σεβόμενοι την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε λόγω covid και με στόχο την ισότιμη, εύρυθμη και αποδοτικότερη λειτουργία του σχολείου μας ΖΗΤΟΥΜΕ και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ως γονείς- κηδεμόνες και πολίτες τη μέριμνά σας ώστε να καλυφθούν τα κενά στο σχολείο μας και να λειτουργήσουν ΑΜΕΣΑ και με πλήρες ωράριο το πρωινό και το ολοήμερο τμήμα του σχολείου μας". 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News