Κυκλάδες - Ανδρος: Κλειστά (διαδικτυακή ενημέρωση) τα σχολεία για δύο ημέρες

Μύκονος, Τήνος και τώρα Ανδρος... Και ο Δήμος Ανδρου ακολουθεί το δρόμο της λογικής και κλείνει για τις επόμενες δύο ημέρες τα σχολεία λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεσπάσουν στις Κυκλάδες.. Και με την σκέψη ότι οι αίθουσες στα σχολεία πρέπει να αερίζονται, ο Δήμαρχος Ανδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, σωστά πήρε την απόφαση να κλείσει για δύο ημέρες (αρχικά) τις σχολικές δομές..

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Δήμο Ανδρου;

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, με  βάση την 54/2021, αναστέλλει  την λειτουργία με φυσική παρουσία μαθητών και δασκάλων όλων των σχολικών βαθμίδων και των παιδικών σταθμών  για  τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και τη Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα των θυελλωδών ανέμων (8 και βαθμιαία 9 μποφόρ) και των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπεται να επικρατήσουν στη νήσο Άνδρο.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID -19 λόγω των συνθηκών λειτουργίας των σχολείων (με ανοιχτά παράθυρα).

Η εκπαιδευτική λειτουργία δε θα διακοπεί αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα androsfilm.gr για την φωτογραφία στο άρθρο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News