Κυκλάδες - Αντίπαρος: Κλειστά τα σχολεία σήμερα και αύριο, αλλά και αντιδράσεις

Και ο Δήμος Αντιπάρου προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων λόγω κακών καιρικών συνθηκών.. Οπως σημειώνει τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης για τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή σήμερα (15/02) και αύριο (16/02).. .Κίνηση όμως που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις από τους γονείς που θεωρούν ότι η καθυστερημένη αντίδραση του Δήμου δεν έχει λογική.

Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου Αντιπάρου που αναφέρει " Τα παιδιά έβαλαν κασκόλ και σκουφιά και βγήκαν στις 8 το πρωί να πάνε σχολείο. Στις 8.20 γύρισαν πίσω χωρίς καμμία ενημέρωση. Δεν έπρεπε τα παιδιά να παραμείνουν στο σχολείο μέχρι να ειδοποιηθούν όλοι οι γονείς? Ενδιαφέρθηκε κανείς αν αυτά τα παιδιά επιστρέφουν σε άδειο σπίτι? Πολλές μητέρες εργάζονται και το χειμώνα, όσο αυτό κι αν φαντάζει παράξενο σε κάποιους.

Ο δήμος βγάζει ανακοίνωση στις 10 το πρωί πως κλείνει τα σχολεία για 2 μέρες "μετά και από προφορική εισήγηση του σχολείου" πως λόγω δυνατού αέρα δεν μπορούν τα παιδιά να προαυλιστούν και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών οι τάξεις δεν θα αεριστούν επαρκώς.

Μετά από 1 ώρα στις 11 το πρωί βγάζει ανακοίνωση το σχολείο "πως ο δήμαρχος αποφάσισε να κλείσει τα σχολεία λόγω των θυελλωδών ανέμων".

Γνωρίζουμε για την κακοκαιρία εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον. Aποφασίστε. Το ίδιο έργο είδαμε και πέρυσι.

Ας πάρει κάποιος την ευθύνη για τέτοιου είδους αποφάσεις. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως δεν αξίζουμε μια πιο αξιοπρεπή και έγκαιρη ενημέρωση? Αν μη τι άλλο τη δικαιούμαστε.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News