Κυκλάδες - Κέα: Μοριοδοτούμενο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα «Ψυχολογία για Όλους»

Τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ο Δήμος Κέας συνεργάζονται και διοργανώνουν ένα μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα που απευθύνεται στους δημότες του νησιού και έχει ως σκοπό να τους μυήσει στον κόσμο της Ψυχολογίας.

Μέθοδος Διδασκαλίας

Ο τίτλος του προγράμματος είναι «Ψυχολογία για Όλους», έχει δωδεκάμηνη διάρκεια, 450 ωρών και θα πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου απομακρυσμένα. Ο τρόπος διδασκαλίας του είναι μεικτός: Ο κάθε συμμετέχοντας μελετά μόνος του το πλούσιο ψηφιακό υλικό, το οποίο αναρτάται σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ή αποστέλλεται με e-mail, ενώ προβλέπονται δώδεκα δίωρες (μία κάθε μήνα) συναντήσεις μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, κατά τις οποίες υπάρχει ζωντανή αλληλεπίδραση με τον εκάστοτε διδάσκοντα.

Σημαντικές πληροφορίες

Το πρόγραμμα μοριοδοτείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για συγκεκριμένες ειδικότητες (πχ. εκπαιδευτικών), ενώ αποδίδει σε όλους Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες Επαγγελματικής Κατάρτισης ECVET (22,5).

Το Πρόγραμμα απευθύνεται:
α) σε πτυχιούχους Πανεπιστημίου και
β) σε αποφοίτους Λυκείου.

Λόγω της συνεργασίας με το Δήμο Κέας, τα ετήσια δίδακτρα είναι 100€ (αντί 250€) και καταβάλλονται σε δύο δόσεις των 50€. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται έως την 31η Ιανουαρίου 2021 και τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μελετήσουν αναλυτικά την προκήρυξη εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Συντονίστρια του Δήμου μας, κ. Άννα Ψύλλα, τηλ. 6972390293.

 

Περισσότερες πληροφορίες βρίσκουμε στην σελίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News