Κυκλάδες - Λεονταρίτης: "Καλή πορεία στο μαγευτικό ταξίδι της γνώσης"

Λεονταρίτης

"Καλημέρα, από την πανέμορφη ΣΙΚΙΝΟ ,φετινή επιλογή για την έναρξη της σχολικης χρονιάς...
Καλή σχολική χρονιά, σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά."

Ο Γιώργος Λεονταρίτης - αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων - βρίσκεται στην πανέμορφη Σίκινο με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς και έστειλε το μήνυμά του με ιδιαίτερη αγάπη...

Και όπως διαβάζουμε " "Λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι, θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλή, δημιουργική και ασφαλή σχολική χρονιά.

Η υγειονομική κρίση έχει διαμορφώσει πρωτόγνωρες συνθήκες που επιβάλλουν αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας και συνεχή επαγρύπνηση.

Ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είμαστε βέβαιοι ότι το σύνολο της εκπαιδευτικής και μαθητιώσας κοινότητας θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της  για να πετύχει το αυτονόητο: Μια σχολική χρονιά με υψηλούς, όπως πάντα στόχους, στην εκπαιδευτική διαδικασία και με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.

Ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μεριμνούμε, με αίσθημα ευθύνης, όχι μόνο για τα από το νόμο οριζόμενα αλλά και για όσα κρίνουμε ότι κατά περίπτωση απαιτούνται γιατί πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση "χτίζει" το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.

Με τις σκέψεις αυτές,  καλωσορίζω τους μαθητές και τις μαθήτριες σ’ ένα ακόμη "ταξίδι"  στον μαγευτικό κόσμο της γνώσης, ευχόμενος "καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News