Μητρόπολη Παροναξίας: Εκδήλωση αφιερωμένη στον δικό μας Παναγιώτη

Για μία ακόμη χρονιά, την 17η (!!!) Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας θα τιμήσει τους πρωτοετείς φοιτητές που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση… Και η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018… Και το πιο σημαντικό; Για πρώτη φορά κεντρικό πρόσωπο δεν θα είναι ένας φοιτητής αλλά ο Νάξιος Πρωταθλητής των Special Olympics Παναγιώτης Κουτάτζης.

Ας δούμε τι αναφέρει και η σχετική πρόσκληση:
"Η Ιερά Μητρόπολις Παροναξίας, θέλοντας να τιμήσει και να επιβραβεύσει τους νέους και τις νέες, που εισήχθησαν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και κατάγονται από το Νησί της Νάξου, θα πραγματοποιήσει εόρτια εκδήλωση την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου πόλεως Νάξου και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε οικογενειακώς. Η φετινή εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον Νάξιο Πρωταθλητή των Special Olympics Παναγιώτη Κουτάτζη.
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Καλλίνικο, τούς παρευρισκομένους τοπικούς Άρχοντες, τους Διευθυντές των Λυκείων του Νησιού μας και ένα εκπρόσωπο των επιτυχόντων. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η απονομή τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων στους επιτυχόντες και θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, για τους ίδιους και τους συγγενείς τους».

Η φωτογραφία του Παναγιώτη Κουτάτζη είναι από την ιστοσελίδα www.advendure.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News