Νάξος - 1ο Γυμνάσιο: Αποχαιρετά τον Στέφανο Παγώνη

Η είδηση του θανάτου του Στέφανου Παγώνη μας έχει επηρεάσει όλους. Είτε τους φίλους του αθλητισμού λόγω της εμπλοκής του με τον Πανναξιακό ΑΟ, είτε όσους είχαμε την τιμή να είμαστε μαθητές του στο 1ο Γυμνάσιο Νάξου στις αρχές της δεκαετίας του 80... Από τους ανθρώπους που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του, αλλά κάλλιστα μπορούσε να θυσιαστεί για έναν μαθητή του, εάν θεωρούσε ότι έπρεπε να το κάνει... Και αυτό κρατάμε. Την αγάπη του για το λειτούργημα του εκπαιδευτικού...  Διετέλεσε και διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Νάξου, οπότε λογικό είναι να έχουμε και ψήφισμα από το πρώην ... σπίτι του. 

Ας δούμε τι αναφέρει αναλυτικά το ψήφισμα που εκδόθηκε χθες από το σύλλογο διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Νάξου

Ο Σύλλογος διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Νάξου μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου του πρώην Διευθυντή του σχολείου μας και επί σειρά ετών ενεργού και δραστήριου εκπαιδευτικού Στέφανου Παγώνη, φιλολόγου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  1. Να εκφράσει στα μέλη της οικογένειάς του τη βαθύτατη θλίψη όλων των μελών του.
  2. Να καταθέσει στη μνήμη του, αντί στεφάνου, ένα ποσό στον σύλλογο Γονέων-κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Νάξου για τις ανάγκες των δομών ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.
  3. Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 

Ο διευθυντής

Ευστράτιος Φουτάκογλου 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News