Νάξος - 1ο Γυμνάσιο: Ενός λεπτού σιγή για τα άτυχα παιδιά της Σάμου

1ο Γυμνάσιο Νάξου (φωτό αρχείου από τα social media)

Μία πολύ όμορφη κίνηση σήμερα από τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Νάξου, δείγμα ωριμότητας και κοινωνικής ευαισθησίας... Με πρωτοβουλία τους και μετά από συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς τους, σήμερα το πρωί προχώρησαν σε φόρο τιμής στους δύο μαθητές που χάθηκαν την Παρασκευή στην Σάμο...  Και κράτησαν ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη των μαθημάτων ...

Ας δούμε το σχετικό δελτίο με την υπογραφή του προέδρου και γραμματέα του 15μελούς, του Νίκου Φράγκου και Αλέξανδρου Παντελαίου..

Οι μαθητές του 1ου Γυμνάσιου Νάξου εκφράζοντας και την άποψη των καθηγητών μας    θέλουμε να αποστείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των δυο συμμαθητών μας .

Πρόκειται για ένα άδικο γεγονός που στερείσαι την ζωή και τις ελπίδες από δυο έφηβα παιδία . Το γεγονός αυτό μας λύπησε ιδιαίτερα αφού καταλάβαμε πόσο εύκολα μπορεί να τελειώσει η ζωή μας . Στο σχολείο μας τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή  κατά τη διάρκεια του μαθήματος ως ελάχιστο φόρο τιμή στη μνήμη τους.

Ευχόμαστε στο εξής να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τέτοιες φυσικές καταστροφές . Είναι άδικο  να θρηνούμε ζωές και να μην κάνουμε διορθωτικές ενέργειες που θα είναι σωτηρίες για το μέλλον .

Με εξαιρετική τιμή

το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου Γυμνάσιου Νάξου

Φωτό αρχείου από τα social media του 1ου Γυμνασίου Νάξου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News