Νάξος - 1ο Γυμνάσιο: Το "Ευχαριστώ" από καρδιάς από τους διοργανωτές

1ο Γυμνάσιο

Η Οργανωτική Επιτροπή που συστάθηκε για την παρουσίαση του επετειακού τόμου «1921 - 2021: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑΞΟΥ – Το σχολείο της καρδιάς μας» απευθύνει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους και όλες όσοι - όσες παρευρέθησαν στην εκδήλωση,στον αύλειο χώρο του ιστορικού Γυμνασίου Νάξου,όπου «ζωντάνεψαν» πτυχές από την ιστορία του Γυμνασίου και αναδύθηκαν μνήμες και ποικίλα συναισθήματα.    

Ευχαριστούμε, τους συγγραφείς των εργασιών και των αναμνηστικών κειμένων του τόμου,∙ τους χορηγούς του και τον κ. Δημ. Καρούση που κάλυψαν οικονομικά την έκδοση,∙ την κυρία Ευδοξία Απ. Ψαρρά, φιλόλογο,για το συντονισμό της εκδήλωσης, τον κ. Ιάκωβο Ναυπλιώτη-Σαραντινό, δικηγόρο και συγγραφέα, την κυρία Ευγενία Νικ. Τζαννίνη, δικηγόρο, Επίκουρη Καθηγήτρια ΕΜΠ,για την εκτενή και γλαφυρή παρουσίαση του τόμου,∙ τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την υλική υποστήριξη της εκδήλωσης,∙ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νάξου και∙ όσους/ όσες προμηθεύτηκαν τον τόμο και συνέβαλαν στην υλική υποστήριξη του σχολείου.

Τα δεκάδες τιμητικά σχόλια που εκφράσθηκαν προς την Επιτροπή μετά το πέρας της εκδήλωσης, τιμούν ιδιαιτέρως όλους όσοι συνέβαλαν στη συγγραφή και την έκδοση αυτού του πονήματος, ,αλλά και στην παρουσίαση και την οργάνωση της εκδήλωσης.

Ζητάμε την κατανόηση της πολυπληθούς μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας που συνδέεται με το Γυμνάσιο Νάξου, γιατί τα γραπτά κείμενα και η λιτή μας εκδήλωση, δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες όλων.

Ευχόμαστε, τέλος, να συνεχιστούν οι μεγάλες επιτυχίες που σημειώθηκαν τόσο την εφετινή χρονιά, όσο και στο παρελθόν, από τους απόφοιτους των σχολικών μονάδων του νησιού, γεγονός που αποτελεί πλέον χαρακτηριστικό της ναξιακής κοινωνίας.

Χώρα Νάξου, 17.8.2021

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής

Μανόλης Σέργης

Στράτος Φουτάκογλου

Μιχάλης Φραγκίσκος

Γυμνάσιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News