Νάξος: Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων» πάει ... Γλινάδο

Νάξος

Ηταν λίγο πολύ γνωστό... Αλλά τώρα γίνεται με κάθε επισημότητα η ανακοίνωσή του... Το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων» - από τα πιο σημαντικά συνέδρια στην σύγχρονη ιστορία της Νάξου θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023 στο Γλινάδο της Νάξου.

Η ανακοίνωση ήρθε από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που καλεί από τώρα τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν όπως προετοιμάσουν από τώρα τις προφορικές εισηγήσεις ή τις αναρτημένες ανακοινώσεις (Posters) τους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

"Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εξαγγείλει την οργάνωση του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου με θέμα «Η Νάξος διά μέσου των αιώνων», στις 22-25 Ιουνίου 2023, στο Γλινάδο της Νάξου.

Σκοπός του Συνεδρίου, όπως και όλων των μέχρι σήμερα έξι προηγουμένων, θα είναι η επιστημονική έρευνα όλων των μορφών πολιτισμού που αναπτύχθηκαν στο νησί μας στη διαχρονική του πορεία, από των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα.

Ως εκ τούτου, καλούνται όλες και όλοι οι ενδιαφερόμενες/-οι να συμμετάσχουν σε αυτό να προετοιμάζουν από τώρα τις προφορικές εισηγήσεις ή τις αναρτημένες ανακοινώσεις (Posters) τους. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν με την Πρώτη Εγκύκλιο του Συνεδρίου, η οποία πρόκειται να κυκλοφορηθεί εντός των επομένων ημερών".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News