Νάξος - covid 19: Κλειστό από αύριο (26/02) το Δημοτικό σχολείο Φιλωτίου

Και τα νέα από το Φιλώτι της Νάξου δεν είναι και πολύ καλά... Τα rapid tests που έγιναν σήμερα από τις 12 έως τις 5 το απόγευμα, από γιατρούς του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, μπορεί να μην είχαν την επιθυμητή προσέλευση αλλά έβγαλε .. λαγό. Ποιος είναι αυτός; Μα το .. κλείσιμο του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου για τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες (σ.σ. τα μαθήματα θα γίνονται κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης) και έλευση κλιμακίου ΕΟΔΥ από την Αθήνα την επόμενη εβδομάδα για περισσότερα τεστ ώστε να καλυφθεί πλήρως η ιχνηλάτηση σχετικά με την διασπορά του κορωνοϊού.. 

Και για να κλείσει το σχολείο θα έχουμε κρούσματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Το πόσοι; Είναι προσωπικά δεδομένα και ήδη είναι όλοι ενήμεροι από την Πολιτική Προστασία....

Οι ειδήσεις ήρθαν μέσα από ενημέρωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που είναι ξεκάθαρη:

Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου θα κλείσει από αύριο και για 14 ημέρες.

Μετά την ολοκλήρωση των σημερινών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του κορωνοϊού SARS-CoV-2  παραμένουμε σε εγρήγορση, τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, πλύσιμο χεριών) και περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας.

Την ερχόμενη εβδομάδα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο νησί μας για την εντατικοποίηση των ελέγχων.

 

 Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, το Δημοτικό Σχολείο Φιλωτίου θα κλείσει από αύριο και για...

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Lianos στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News