Νάξος: Εγκαίνια αίθουσας νηπιαγωγείου στο Σαγκρί

Και οι βελτιώσεις στις σχολικές υποδομές καλά κρατούν όσον αφορά την Νάξο… Και τα νέα έρχονται από το Σαγκρί, όπου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μαζί με μέλη της Δημοτικής Αρχής έδωσαν το παρών στον αγιασμό για τη νέα – πλήρως ανακαινισμένη – αίθουσα του νηπιαγωγείου… 
Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης «στον αγιασμό της ανακαινισμένης αίθουσας του Νηπιαγωγείου Σαγκρίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης.  Ο νέος χώρος που στεγάζει πλέον τα παιδιά του νηπιαγωγείου, παράπλευρα του Δημοτικού Σχολείου, ανακαινίστηκε πλήρως με δαπάνη της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία διέθεσε περίπου από 20.000 ευρώ για την επισκευή της μόνωσης, την αλλαγή των κουφωμάτων και την κατασκευή νέων τουαλετών. 

Στον αγιασμό παρέστησαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Νίκος Βαθρακοκοίλης, οι Αντιδήμαρχοι Μανόλης Πολυκρέτης και Νίκος Σιδερής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαγκρίου Στέλιος Σκορδιαλός. Παρών και ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Κλουβάτος ενώ το ιερό μυστήριο τέλεσαν ο πατήρ Ιωάννης Μαϊτός και ο πατήρ Αντώνιος Απειρανθίτης.. 

Η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Δήμου και τη Σχολική Επιτροπή για τη μελέτη και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου, ο χώρος, ο οποίος ήταν πολλά χρόνια κλειστός, να καταστεί λειτουργικός και να στεγάσει τα νήπια του Σαγκρίου. Από την πλευρά τους, τα παιδιά προσέφεραν χειροποίητα δώρα στο Δήμαρχο και στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζεται σήμερα αυτή η αίθουσα, μετά από επισκευές που πραγματοποίησε ο Δήμος και η Σχολική Επιτροπή. Για να υπάρχει σωστή εκπαίδευση, εκτός από τους κατάλληλους παιδαγωγούς, χρειάζονται και οι κατάλληλες υποδομές» δήλωσε ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και κατέληξε «θα είμαστε πάντα αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας και θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των μαθητών και των δασκάλων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News