Νάξος: Εκπνέει σήμερα η εγγραφή στους παιδικούς σταθμούς

Παιδικοί Σταθμοί

Τελική ευθεία για τις εγγραφές.. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ενημερώνει όσους έχουν τα δικαιολογητικά (δικαιούχους - voucher) για εγγαφή των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς ότι σήμερα εκπνέει η σχετική προθεσμία.

Οπως αναφέρει: "Μετά την ανάρτηση από την ΕΕΤΑΑ των οριστικών αποτελεσμάτων ωφελούμενων -κατόχων voucher την Τετάρτη 31/08/2022 (αντί της 30/08/2022 που είχε ανακοινωθεί από την Εταιρεία), σας γνωστοποιούμε ότι η προθεσμία κατάθεσης των απαιτούμενων εντύπων στον Δήμο μετατίθεται κατά μία ημέρα, δηλαδή από την Πέμπτη 01/09/2022 έως και την Παρασκευή 02/09/2022 και ώρες από 08.00-15.00. 

Οδηγίες επί της διαδικασίας:

Με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ (30/08/22) μπαίνετε με τους προσωπικούς σας κωδικούς  taxisnetστην ηλεκτρονική της πλατφόρμα στη σελίδα με τίτλο: «οριστικά αποτελέσματα». Τυπώνετε τη συγκεκριμένη σελίδα στην οποία αναγράφονται τα προσωπικά σας στοιχεία και τα μόρια που συγκεντρώσατε. Στη συνέχεια το σύστημα σάς επιτρέπει να μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας το voucher σε μορφή pdf και να το τυπώσετε επίσης.

Επάνω στο voucher γράφετε ευκρινώς με στυλό τον Παιδικό Σταθμό της επιλογής σας και οπωσδήποτε ένα  τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό).

Η Επιτροπή Επιλογής Νηπίων θα καταχωρίσει τα εμπρόθεσμα vouchers των ωφελούμενων ανά Σταθμό με βάση τα μόρια της ΕΕΤΑΑ,μέχρι του ανώτατου αριθμού προσφερόμενων θέσεωνπου έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και οι ωφελούμενοι/ες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τις απαραίτητες διαδικασίες (υπογραφή συμβάσεων, κλπ).

Οι οριστικοί πίνακες (επιλογής ΤΡΟΦΕΙΩΝ, επιλογής VOUCHER, κλπ), που θα περιλαμβάνουν συνολικά τις θέσεις με voucher και τις θέσεις με τροφεία,  θα αναρτηθούν μετά την Απόφαση έγκρισής τους από το αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2285360150.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News