Νάξος: Επίσκεψη αγάπης από τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Νάξου

Λίγο πριν τις διακοπές για τις εορτές Χριστουγέννων και Νέου Έτους και οι μαθητές αλλά και εκπαιδευτικοί είναι σε εγρήγορση. Κάτι τα κάλαντα, κάτι τα bazaar και όλοι είναι σε μία κατάσταση πανικού… Στο ΕΕΕΕΚ Νάξου ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα ακόμη bazaar με δημιουργίες των μαθητών (και των εκπαιδευτικών σε ρόλο οδηγού) ενώ στο 1ο Γυμνάσιο το ταξίδι στο …Δαμαλά και η επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί έδωσε πνοή στα παιδιά…. 
Και χθες; Είχαμε μία ξεχωριστή κίνηση αγάπης…. Όπως διαβάζουμε στο blog ενημέρωσης του 1ου Γυμνασίου, οι μαθητές πήγαν στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ για να τους ευχηθούν «χρόνια πολλά» ενώ τους είχαν και μία έκπληξη… 
Ποια; «Εδώ και καιρό ο καθηγητής κ. Γιάννης Κοντόπουλος προσπαθούσε με τους μαθητές του σχολείου, στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας, να φτιάξουν μια όμορφη και ξεχωριστή φάτνη προκειμένου να την δωρίσουν στο ΕΕΕΕΚ Νάξου. Από την άλλη η κα Έλσα Λεοντιάδου προετοίμαζε με τη χορωδία μαθητών τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα που θα συνόδευαν το όμορφο δώρο στο αγαπημένο μας γειτονικό σχολείο.

Σήμερα λοιπόν, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, με μια μικρή καθυστέρηση, οι μαθητές από τα τμήματα Α1 και Β4 συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του σχολείου μας και τους εκπαιδευτικούς κ.κ. Κοντόπουλο Ι., Λεοντιάδου Έ., Καραμέτου Μ. και Στρούβαλη Π. έφθασαν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης όπου έγιναν δεκτοί με πολύ ενθουσιασμό και χαρά. Είχαν και αυτοί προετοιμαστεί, με δώρα όμορφα και νόστιμα εδέσματα που είχαν φτιάξει οι ίδιοι στο εργαστήριο Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του σχολείου τους. Η διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Νάξου ευχαρίστησε τον διευθυντή, του μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου μας, όπως το ίδιο έκαναν και όλοι οι εκπαιδευτικοί και θεραπευτές μέσα σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική.

Τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν κατά την ολιγόλεπτη παραμονή των μαθητών του 1ου Γυμνασίου στο ΕΕΕΕΚ, ήταν πλούσια και όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση εκτός από τα υλικά δώρα που αντάλλαξαν ευχαριστήθηκαν περισσότερο με το πολυτιμότερο δώρο που είχαν να δώσουν και να πάρουν, αυτό της αγάπης».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News