Νάξος - Λύκειο Τραγαίας: Ενημέρωση μαθητών από την Ελληνική Αστυνομία

Τραγαία - Νάξος

Σε λιγότερο από 48 ώρες και οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου έγιναν κοινωνοί σεμιναρίων που μοιάζουν ως μαθήματα ζωής.. Το πρώτο ήρθε από τους εκπροσώπους της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου (ΛΕΜΟΝ) και είχε να κάνει με την οδηγική συμπεριφορά και το δεύτερο με την Αγρια Ζωή στη Νάξο,, τη προστασία των ζώων και δη της θαλάσσιας χελώνας... Και το 3ο από την Ελληνική Αστυνομία και αφορούσε ζητήματα οδήγησης.... 

Ας δούμε την αναφορά για τη συνάντηση με τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα από τη σελίδα του σχολείου, του Γενικού Λυκείου Τραγαίας (βλ εδώ)  

"Σήμερα (σ.σ. χθες Παρασκευή 13 Μαϊου) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας επίσκεψη και ομιλία στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων. Μετά την ενημέρωση ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, βάσει των ερωτήσεων που έθεσαν οι μαθητές μας στους αστυνομικούς. Ευχαριστούμε πολύ τον Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Δρυμαλίας, Υπαστυνόμο Α', κ. Βασιλάκη Γεώργιο και τον Αρχιφύλακα, κ. Ονάσογλου Μάριο για την παρουσία τους στο σχολείο μας και την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News