Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Κλειστά τα σχολεία στη Νάξο, ανοιχτά στις Μικρές Κυκλάδες

Σχολείο Κουφονήσια

Και η μάχη με τα χιόνια καλά κρατεί.. Οι κεντρικοί επαρχιακοί δρόμοι άνοιξαν χθες και πλέον έχουν ανοιχτό οδικό δίκτυο σε όλη την έκταση της Νάξου, όμως η αλήθεια είναι ότι από τον Σταυρό Κεραμωτής και ... πάνω, οι δρόμοι είναι καθαροί, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν οι οδηγοί να κινούνται.. Οφείλουν να ακολουθούν τις οδηγίες της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αρχής καθότι έχουμε παγετό. Συν τοις άλλοις χωρίς αλυσίδες δεν πάμε πουθενά. 

Οπως ανέφερε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων "Για τρίτη συνεχή ημέρα, μηχανήματα του Δήμου και της Περιφέρειας συνέχισαν τον αποχιονισμό και τη διάνοιξη των δρόμων της ορεινής Νάξου, προκειμένου να διασφαλισθεί η πρόσβαση σε όλους τους οικισμούς για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε το πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον Λυώνα"

 

Και σήμερα τα σχολεία ήταν κλειστά... Σε όλο το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων...  Και πάμε στο αύριο...  Τι θα γίνει; Με ανακοίνωσή του ο Δήμος ενημέρωσε ότι τα σχολεία στη Νάξο θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στις Μικρές Κυκλάδες που δέχτηκαν την μικρότερη σχετική πίεση, θα λειτουργήσουν κανονικά... 

"Λόγω των καιρικών συνθηκών αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της Νάξου την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις Μικρές Κυκλάδες, στην Ηρακλειά, στη Σχοινούσα, στη Δονούσα και στο Κουφονήσι".

 

Αα να πούμε τέλος ότι σήμερα έχουμε αναστολή λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ και θα είναι και αύριο καθότι υπάρχει και η αρμόδια υπουργική απόφαση από χθες... 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News