Νάξος: Συγχαρητήρια από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις

"Οι φοιτητές και φοιτήτριές μας αποτελούν την ελπίδα και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά του δήμου μας" Αυτό δήλωσε ανάμεσα στα άλλα, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κος Μανόλης Μαργαρίτης με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2018... Και μάλιστα πρόσθεσε ότι ."Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, εύχομαι να την υπηρετήσετε με τόλμη, υπομονή και σύνεση, παραμένοντας ή επιστρέφοντας στον τόπο μας, που ελπίζει και βασίζεται σε άξιους  και δημιουργικούς  πολίτες, σε εσάς".

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κου Μαργαρίτη 

ερμά συγχαρητήρια στους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Οι φοιτητές και φοιτήτριές μας αποτελούν την ελπίδα και δίνουν σιγουριά για ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά του δήμου μας.

Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν ακόμα στις οικογένειες των παιδιών που διεκδίκησαν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και στους εκπαιδευτικούς τους.

Για όσους νέους επιδιώξουν εκ νέου την εισαγωγή τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  εύχομαι να συνεχίσουν την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου τους με πείσμα και επιμονή. Για τους νέους που αποφάσισαν να ενταχθούν στον επαγγελματικό στίβο, εύχομαι καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Αγαπητά μου παιδιά,

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, εύχομαι να την υπηρετήσετε με τόλμη, υπομονή και σύνεση, παραμένοντας ή επιστρέφοντας στον τόπο μας, που ελπίζει και βασίζεται σε άξιους  και δημιουργικούς  πολίτες, σε εσάς.

Καλή σταδιοδρομία!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News