Νάξος: Την Κυριακή (11/11) βραβεύονται οι άριστοι των μαθηματικών

Η ώρα της απονομής των βραβείων έφτασε… Άλλωστε μία από τις πιο όμορφες στιγμές για τους αγωνιζόμενους είναι η δικαίωση της προσπάθειάς τους μέσα από ένα βραβείο. Είτε αυτό είναι διάκρισης, είτε ακόμη και συμμετοχής. Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί την Κυριακή στο αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στο Δημαρχείο της Νάξου θα βραβευτούν οι μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης Δημοτικού των σχολείων του νησιού και οι οποίοι διακρίθηκα στον 11ο και 12ο Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» που διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Η πρόσκληση έρχεται από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Μαργαρίτη και θα εκπροσωπηθεί το ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από τον Ευάγγελο Ζώτο (μέλος του ΔΣ) ενώ σημαντική στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί ως η παρουσία του … δικού μας Μανόλη Κρητικού, ο οποίος είναι και ο Γενικός Γραμματέας της Μαθηματικής Εταιρείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης…

Ας δούμε τι αναφέρει η πρόσκληση που εστάλη από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

«Το Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει την τελετή απονομής βραβείων του 11ου και 12ου Διαγωνισμού «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για μαθητές της Ε΄ και Στ΄ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Νάξου.

Η βράβευση των μαθητών Ε΄ και Στ΄ τάξης θα γίνει την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018  2011,  ώρα13.00, στο αμφιθέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», στο Δημαρχείο Νάξου

Την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) θα εκπροσωπήσει ο κ. Ευάγγελος Ζώτος, μέλος του ΔΣ της ΕΜΕ, ο Γενικός Γραμματέας της Μαθηματικής Εταιρείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης κ. Μανόλης Κρητικός και το μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού Αστρολάβος της ΕΜΕ κ. Θεοχάρης Μετζιδάκης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κ. Ευάγγελος Ζώτος με θέμα : «Τα μαθηματικά στην σημερινή πραγματικότητα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News