Νάξος: Ξεκίνησαν τα μαθήματα του 1ου τμήματος γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων

Μία πολύ καλή κίνηση για την ενίσχυση των ενηλίκων που ζητούν βοήθεια σε θέματα παιδείας. Από χθες λειτουργεί σε αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Νάξου τμήμα ενηλίκων στα πλαίσιο της δράσης "Κέντρα Διά Βίου Μάθησης" με τίτλο "Διαχείρηση Διαπροσωπικών Σχέσεων".. Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 25 ωρών με τη συμμετοχή 20 εκπαιδευόμενων και θα ολοκληρωθεί στις 28 Ιανουαρίου ... Το πιο σημαντικό; Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής και για άλλα θέματα αρκεί πάντα να υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός εκπαιδευόμενων 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: 

"Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Τμήματος Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων, στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης» που υλοποιεί ο Δήμος σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 25 ωρών, αφορά στη θεματική ενότητα «Διαχείριση Διαπροσωπικών Σχέσεων» και πραγματοποιείται σε αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Νάξου, από 13/1/2020 έως 28/1/2020, με τη συμμετοχή 20 εκπαιδευόμενων που υπέβαλαν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σημειώνεται ότι συνεχίζεται η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής, με σκοπό τη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού εκπαιδευόμενων για τη συγκρότηση και άλλων τμημάτων μάθησης στα προσφερόμενα εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης:

Τηλέφωνα: 2285360150 και 2285024844

Εmails: [email protected], [email protected]"