Πανελλαδικές: Παράταση έως 30/03 στις αιτήσεις

Λήγει αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου τελικά η προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης - Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Η προθεσμία κανονικά έληγε σήμερα, ωστόσο το υπουργείο Παιδείας έδωσε με σημερινή του ανακοίνωση παράταση μίας ημέρας στους υποψηφίους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η προθεσμία υποβολής της Αίτησης-Δήλωσης παρατείνεται έως και την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, τελευταία ημέρα πριν τις διακοπές του Πάσχα. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υποβάλει την Αίτησή τους, μέχρι τη λήξη λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών Λυκείων. Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ».

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε χθες Τέταρτη 28 Μαρτίου ότι ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος θα ανέλθει στους 74.692 και σύμφωνα με τα στοιχεία, τα τμήματα Πληροφορικής, Γεωπονίας και Ψυχολογίας είναι εκείνα που, σημειώνουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις στον αριθμό θέσεων. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News