Πολάκης - Αμβρόσιος: ανταλλαγή ευχών με το καλημέρα του 2018

Πόσο να αντέξει και ο Πολάκης… Άνθρωπος είναι… Και έχει τα όρια του… Κρατήθηκε λόγω των ημερών (βλ «Αντωνάκης στην γνωστή κινηματογραφική ταινία ««Η γυνή να φοβήται τον άνδρα») αλλά όταν τον τσιγκλάς θα πρέπει να περιμένεις και την απάντησή του…

Και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έκανε την επίθεσή του προς τον …αγαπημένο του αντίπαλο, τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο…

Εν αρχή, η μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό ιστολόγιο του μητροπολίτη που είχε να κάνει με το πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Βελιγράδι τις μέρες των Χριστουγέννων.  Με την ανάρτησή του γι’ άλλη μια φορά ο μητροπολίτης έβγαλε όλο το αντικομμουνιστικό του μένος, κάνοντας προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον ως «άθεο».

Η επίθεση συνεχίστηκε και εις βάρος της προσωπικής ζωής του πρωθυπουργού, αφού ο μητροπολίτης υπενθύμιζε πως δεν είναι παντρεμένος με ορθόδοξο γάμο.

Το... κερασάκι στην τούρτα της ανάρτησης ήταν εικόνες από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα, με τίτλο «Ιδού τα αποτελέσματα της οργής του Κυρίου μας».

Ο μητροπολίτης όμως προχώρησε την επίθεσή του και σε άλλο επίπεδο, τοποθετώντας ένα πανό στο καμπαναριό της εκκλησίας της Φανερωμένης, το οποίο έγραφε «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορα».

Ε… λίγο το έχετε… Και ο Πολάκης έδωσε την δική του απάντηση. Αν μη τι άλλο απολαυστική. Χαρακτήρισε τον Μητροπολίτη ως «Ταγματάρχη», στη συνέχεια «Υμνητή των Βασανιστών», «θαυμαστή των χρυσαυγιτών» και τον προέτρεψε να …κρυφτεί καθότι φασισταριό… Ημέρες Αγάπης και ελπίδας για το 2018.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κου Πολάκη  

"Μιληςε πάλι ο Ταγματαρχης της χωροφυλακής της χούντας,ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτων ...... και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!

Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριο ,Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηςη και ο πρωθυπουργός!!!".