Σαντορίνη - ΔΑΠΠΟΣ: έναρξη επισκέψεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνη

Καιρός δεν ήταν ... Διαθέσιμο για οργανωμένες επισκέψεις σχολείων θα είναι από την Τρίτη 19 Οκτωβρίου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ), στον Βουρβούλο, το οποίο θα επαναλειτουργήσει μετά από τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης που έγιναν το τελευταίο διάστημα (η αρχική ημερομηνία ήταν η 3η Σεπτεμβρίου και μάλιστα παρουσία του Υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη). 

Η σχετική είδηση έρχεται από τον πλέον αρμόδιο φορέα, το ΔΑΠΠΟΣ όπου σε ανακοίνωσή του με τίτλο "Όλα έτοιμα για την έναρξη των επισκέψεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής" αναφέρει: 

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του νησιού μας, μετά από την ανανέωση και την οργάνωση της λειτουργίας του, ανοίγει τις πύλες του από τις 19 Οκτωβρίου 2021 στους μαθητές της Σαντορίνης.

Ακολουθώντας την εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας που αφορά στο μάθημα της Κυκλοφοριακής Αγωγής ξεκινάμε από την Α’ τάξη των δημοτικών σχολείων και συνεχίζουμε!

Η οργάνωση των επισκέψεων γίνεται στα γραφεία του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ έπειτα από επικοινωνία των διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Στόχος μας είναι η ορθή οδική συμπεριφορά και η μάθηση των αρχών Κυκλοφοριακής Αγωγής στις τρυφερές ηλικίες των παιδιών μας για μια κοινωνία ευσυνείδητων και υπεύθυνων πολιτών. 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News