Σαντορίνη - ΕΝ ΟΔΩ: Οι "Φύλακες της Φύσης" πάνε στην Σύρο

En Odo

Η Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα "ΕΝ ΟΔΩ", με καλλιτεχνικό διευθυντή τον συγγραφέα, σκηνοθέτη, θεατροπαιδαγωγό, από τον Βόθωνα Σαντορίνης δρ. Αντώνη Γάκη, με χαρά σας ανακοινώνει ότι οι "Φύλακες της Φύσης" θα βρίσκονται στην Σύρο για δύο μοναδικές μουσικοθεατρικές παιδικές παραστάσεις!!!

Συγκεκριμένα, καλούμε παιδιά προσχολικής ηλικίας, μαθητές νηπιαγωγείου & δημοτικού καθώς και εκπαιδευτικούς & γονείς,

Το Σάββατο 16-10-2021 στις 18:00 & την Κυριακή 17-10-2021 στις 11:00 στην αίθουσα Κ. Τουλούπης στα σχολικά συγκροτήματα στην περιοχή Μάννα, να παρακολουθήσουν την Μουσικοθεατρική Εκπαιδευτική Θεατρική Παράσταση του δρ. Αντώνη Γάκη,

"Ο Φώτης η Φωτούλα, οι Φύλακες της Φύσης και η Φωτοκύκλωση".

Η  Μουσικοθεατρική Εκπαιδευτική Θεατρική Παράσταση θα παρουσιαστεί στο νησί σας ΔΩΡΕΑΝ και στο τέλος της παράστασης, ο συγγραφέας δρ. Αντώνης Γάκης μαζί με τους ηθοποιούς της Εκπαιδευτικής Θεατρικής Ομάδας "ΕΝ ΟΔΩ" θα μοιράσει ΔΩΡΟ σε κάθε παιδί το ομώνυμο παραμύθι της best seller σειράς παραμυθιών "Οι Φύλακες της Φύσης".

Με την συνδιοργάνωση της "ΑΜΚΕ Εκπαιδευτικής Θεατρικής Ομάδας ΕΝ ΟΔΩ" και της εταιρείας "Φωτοκύκλωση Α.Ε." και την ευγενική υποστήριξη του Δημου Σύρου Ερμούπολης 

@ Θα τηρηθεί πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο λειτουργίας θεατρικών χώρων για την αποφυγή διασποράς του νέου κορονοϊού Covid-19.

@ Όλοι οι συντελεστές της εκδήλωσης έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

@ Η Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα "ΕΝ ΟΔΩ" φέρει την σήμανση Covid Free. 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News