Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία αύριο (24/01)

Σαντορίνη Photo Credit Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία

Ετοιμότητα από τον Δήμο Θήρας... Οπως τονίστηκε από χθες " λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας "Ελπίς" που αναμένεται να πλήξει την περιοχή των νησιών μας από αύριο (σ.σ. σήμερα) Κυριακή 23/1 και αναμένεται να κορυφωθεί την Δευτέρα 24/1, με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς άνεμους, ενημερώνει τους πολίτες ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας..." Και να σημειώσουμε ότι από το πρωί η θερμοκρασία κυμαίνεται από 1 έως 3 βαθμούς και χιόνι υπάρχει ήδη σε αρκετά σημειά ψηλά στο νησί χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους ( Photo Credit Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία )  

Και σήμερα προχώρησε στην ανακοίνωση για κλείσιμο των σχολείων αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου με βάση την λογική όλων των άλλων δήμων στις Κυκλάδων (σ.σ. τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης) και το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου θα γίνει γνωστό εάν θα υπάρξει παράταση

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από το Δήμο Θήρας .

"Με απόφαση του Δημάρχου Θήρας αναστέλλεται η λειτουργία των Εκπαιδευτικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θήρας, για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν αναγγελθεί για την ημέρα αυτή και της επικινδυνότητας που επάγονται στην προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στα σχολεία τους.

Η αναστολή θα ισχύσει αρχικώς για την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και εφ' όσον συντρέχει λόγος, θα παραταθεί για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, με νέα απόφαση η οποία θα ανακοινωθεί αύριο στις 13.30.

Ο Δήμος παρακαλεί για την επίδειξη αυξημένης προσοχής εκ μέρους όλων των Δημοτών καθώς και για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News