Σαντορίνη: Με τηλεδιάσκεψη τα σχολεία για τις επόμενες δύο ημέρες

Και ο Δήμος Θήρας ακολούθησε το παράδειγμα αυτών της Μυκόνου, Ανδρου και Τήνου.... Και προχώρησε στην αναστολή της διά ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 15 - 16 Φεβρουαρίου, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που προβλέπεται να επικρατήσουν στην περιοχή και προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς του κορονοϊού Covid-19. Και η εκπαίδευση θα γίνει κανονικά με τηλεκπαίδευση ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Θήρας αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Θήρας αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας την 15 και 16 Φεβρουαρίου 2021 όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και συγκεκριμένα των θυελλωδών ανέμων και της χαμηλής θερμοκρασίας που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας.

Η ανωτέρω απόφαση ελήφθη προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, η αποφυγή ατυχημάτων και η αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, αφού λόγω των ανωτέρω συνθηκών δεν θα είναι εφικτός ο προαυλισμός και ο αερισμός των σχολικών αιθουσών.

Σημειώνεται ότι η εκπαιδευτική λειτουργία δεν θα διακοπεί αλλά θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσω τηλεκπαίδευσης.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News