Σαντορίνη: Ο Δήμος προχωρεί σε προληπτική απολύμανση όλων των σχολικών μονάδων

Στο Δήμο Θήρας πριν ...πεινάσουν μαγειρεύουν. Και προχωρούν άμεσα σε γενική απολύμανση των σχολικών κτηρίων σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.. Αυτός είναι και ο λόγος που την Τρίτη 3 Μαρτίου, τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά... 

Τι αναφέρει το δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Θήρας; 

"Στα πλαίσια της πρόληψης και με στόχο τον περιορισμό και την αποτροπή πιθανής εμφάνισης και εξάπλωσης οποιασδήποτε μολυσματικής νόσου, ο Δήμος Θήρας προχωρεί στη γενική απολύμανση όλων των σχολικών κτιρίων Προσχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμος κάνει απολύτως ξεκάθαρο ότι η προληπτική απολύμανση των σχολικών χώρων εντάσσεται στη λογική του «καλύτερα να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις» και ότι ουδεμία ανησυχία δικαιολογείται από τους συμπολίτες μας.

Οι εργασίες απολύμανσης θα εκτελεστούν για μεν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την Κυριακή 1 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου και για αυτά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Τρίτη  3 Μαρτίου οπότε δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης".

Φωτογραφία: ιστοσελίδα iefimerida.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News