Σαντορίνη: Ο Δήμος ζητάει από τους εκπαιδευτικούς να υποβληθούν σε rapid test

Τι; δεν θα έμπαινε στο "παιχνίδι" της προστασίας και ο Δήμος Θήρας; Ειδικά όταν έχει γνωρίσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να σε ..δείχνουν οι άλλοι; Μην ξεχνάμε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Θήρας ήταν από τους πρώτους δήμους που μπήκαν στο κόκκινο...

Κι έτσι ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικοί που θα επιστρέψουν στο νησί από αύριο Πέμπτη 7 Ιανουαρίου καλό είναι να περάσουν από το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και να πραγματοποιήσουν δειγματοληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό..

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του Δημάρχου Θήρας Αντώνη Σιγάλα;

" Ο Δήμος Θήρας, φροντίζοντας για την προστασία της δημόσιας υγείας και την υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις πρόληψης και αποτροπής διάδοσης του covid-19.

Στα πλαίσια αυτά και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας καλούμε, αρχικώς τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον το επιθυμούν, να υποβληθούν πριν από την έναρξη των μαθημάτων, σε rapid test ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Τα test διενεργούνται στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, κατά το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 7 Ιανουαρίου έως και Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και ώρες 11:00 έως 12:00 το πρωί.

Πληροφορίες Σπυριδούλα Βλάχου 22863 60183".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News