Σαντορίνη: Ψηφιακή "βόλτα" στο ηφαίστειο για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών

Ψηφιακή ξενάγηση στο ηφαίστειο από την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κα. Παρασκευή Νομικού

psifiaki3.jpgΤην Παρασκευή 13/5/2022 και ώρα 9 το πρωί η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κα. Παρασκευή Νομικού επισκέφτηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας  στο πλαίσιο της ενημερωτικής δράσης του Δήμου Θήρας και Γεωθήρα ΜΑΕ σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θήρας για τους μαθητές/τριες  του σχολείου μας και ευρύτερα των σχολείων των νησιών μας.

Η κα. Νομικού γνώρισε τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, τους «ξενάγησε» ψηφιακά μέσα από την οθόνη στο νησί της Σαντορίνης και το ηφαίστειο μέσα από την ενδιαφέρουσα παρουσίασή της και τα παιδιά γεμάτα χαρά και ενθουσιασμό απόλαυσαν την όμορφη ψηφιακή «βόλτα» στο ηφαίστειο!! Τα χειροκροτήματα κατά την παρουσίαση ήταν δυνατά, τα χαμόγελα ολοφώτεινα και στο τέλος όλοι μας μαθητές/τριες και Εκπαιδευτικό Προσωπικό ευχαριστήσαμε θερμά την κα. Νομικού και δώσαμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε σε επικοινωνία και για μελλοντικές δράσεις με το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας.

Ενδεικτικά υπάρχουν σε φωτογραφίες οι όμορφες στιγμές της ψηφιακής ξενάγησης στο ηφαίστειο και τέλος το ευχαριστήριο βίντεο του σχολείου μας προς την κα. Νομικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News