Σύρος: 1ο βραβείο στο ΓΕΛ Σύρου στο διαγωνισμό του European school radio 2020

Με το τραγούδι "βόλτα τον ήλιο" που γράφτηκε από παιδιά της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου "Συροφέρνω 2018",  - τίτλος του συγκροτήματος "Ραδιενεργοί" - συμμετείχε το Γενικό Λύκειο Σύρου στον 7ο Ραδιοφωνικό Μαθητικό Φεστιβάλ.

Η εκδήλωση της λήξης και της απονομής των βραβείων έγινε χθες σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ3, με το τραγούδι της περιβαλλοντικής ομάδας του ΓΕΛ Σύρου να κερδίζει το 1ο βραβείο.

Οι μαθητές, Αντώνης Δεκάριστος, Θανάσης Μπαρμπαρήγος, Γιώργος Μακρυωνίτης, Άγγελος Μωραίτης και Αντώνης Χατζηδάκης που συμμετέχουν στο γκρουπ εκτός από τη δημιουργία του τραγουδιού, γύρισαν και ένα υπέροχο video clip με το οποίο παρουσίασαν όχι μόνο την αγάπη τους για τη μουσική, αλλά και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.

Παίζουν οι μαθητές: Δεκάριστος Αντώνης, Μακρυωνίτης Γιώργος, Μπαρμπαρήγος Θανάσης, Μωραίτης Άγγελος, Χατζηδάκης Αντώνης. Σύνθεση: Δεκάριστος Αντώνης Στίχοι: Πρίντεζη Αλίκη, Μαραγκού Έβελυν, Μελισσάρη Τζίνα, Σκευοφύλακα Αφροδίτη. Κάμερα- Σκηνοθεσία-Μοντάζ: Στέλιος Καρλοβασίτης Ηχογράφηση: Γεωργουσόπουλος Γιώργος

Συγχαρητήρια σε όλους!

Να σημειωθεί ότι ο φετινός Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Τραγουδιού και Ραδιοφωνικού μηνύματος “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020”, είχε ως θέμα "Εκπέμπουμε Σήμα Κινδύνου – Αγκαλιάζουμε τη Γη"

Με πληροφορίες από την σελίδα syrostoday.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News