Σύρος: Αναστολή λειτουργίας (29/03) των σχολικών μονάδων στο Ξηρόκαμπο

Κάλλιστα μπορούμε να μιλάμε για το φαινόμενο της …χαρμολύπης. Χαμόγελα από τη μία γιατί επιτέλους σύντομα θα έχουμε εργασίας αποκατάστασης του θόλου στις σχολικές μονάδες Ξηρόκαμπου στη Σύρο… Αλλά και αίσθημα απογοήτευσης που λόγω καιρικών συνθηκών τα σχολεία που βρίσκονται στον ίδιο χώρο (Ξηρόκαμπος) αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστά…

Όπως διαβάζουμε, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κος Γιώργος Μαραγκός πήρε σήμερα την απόφαση (73/2019) και αναστέλλει την λειτουργία των σχολικών μονάδων που βρίσκονται στην θέση Ξηρόκαμπος. Αναφερόμαστε σε τρία Γυμνάσια και ένα ΕΕΕΕΚ…

Αναλυτικά η απόφαση:  

«Την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων που στεγάζονται στο Σχολικό Συγκρότημα Ξηροκάμπου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, τηv Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, λόγω εκτάκτων καιρικών φαινομένων».

Και στη συνέχεια, ο κος Μαραγκός έδωσε την καλή είδηση.. 

«Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας της 15ης Φεβρουαρίου,  ενημερώνουμε τους δημότες και τους κατοίκους του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι σήμερα  28/03/2019  ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης υπέγραψε την σύμβαση με τον ανάδοχο για την εκτέλεση της εργασίας αντικατάστασης του θόλου 1ου και 3ου Γυμνασίου Σύρου. 

Η συγκεκριμένη εργασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος, εφόσον φυσικά οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές για την πραγματοποίησή της».

Φωτογραφία: Syrostoday.gr