Τήνος: Αναστολή λειτουργίας σε τμήμα του ΓΕΛ λόγω κρούσματος

Γενικό Λύκειο Νάξου

Από το πρωί είχε κυκλοφορήσει η φήμη... Υπαρξη κρούσματος σε μαθήτρια του Γενικού Λυκείου μέσω της διαδικασίας του self test.. Και το απόγευμα είχαμε την επιβεβαίωση από την ανακοίνωση ενός κρούσματος στην ΠΕ Τήνου μέσω του ΕΟΔΥ, ενώ ως κερασάκι λειτούργησε και η ανακοίνωση από τη διεύθυνση του ΓΕΛ Τήνου ότι για 14 ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα (15/04) υπάρχει αναστολή λειτουργίας του 1ου τμήματος της Β Τάξης του Λυκείου...  Να σημειώσουμε βέβαια ότι οι μαθητές θα κάνουν κανονικά τα μαθήματά τους μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευση 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Φ.2.3/2882, 15/04/2021 απόφαση του Διευθυντή της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Β1 της Β ́Τάξης του ΓΕ.Λ. Τήνου (κωδικός Σχολικής  Μονάδας: 2957010), λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 σε μαθήτρια του ανωτέρω  τμήματος, για (14) δεκατέσσερις ημέρες, δηλαδή από 15-4-2021 έως και 28-4-2021.

Εκτός από τους μαθητές του Β1 τίθεται σε 14ημερη καραντίνα και η μαθήτρια του Β2 που παρακολουθεί τα μαθήματα του Τομέα Ανθρωπιστικών σπουδών.

Από το Γραφείο του ΓΕΛ Τήνου"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News