Τήνος: Με το χιόνι να κάνει την εμφάνισή του, κλειστά αύριο (08/01) τα σχολεία

Με … ορεξούλες μας ήρθε ο «Τηλέμαχος» στις Κυκλάδες. Και τα χιόνια κάνουν την εμφάνισή τους στα ορεινά των νησιών στις Βόρειες Κυκλάδες. Όπως άλλωστε και η θερμοκρασία που είναι στο όριο του …μηδέν. Και βέβαια το χιόνι έχει συνέπειες…

Λίγο νωρίτερα, αναφέραμε ότι ο Δήμος Ανδρου με απόφαση του Δημάρχου κου Σουσούδη, έβαλε το «κλειστόν λόγω ψύχους» στα σχολεία του Δήμου, τώρα έρχεται και ο ομόλογός του Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος (σ.σ. χρόνια καλά λόγω ονομαστικής εορτής) να λάβει την απόφαση και αύριο Τρίτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Τήνου να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Να σημειώσουμε ότι όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα tinostoday.gr «τα χιόνια έκαναν την εμφάνιση τους στα ορεινά χωριά της Τήνου ενδεικτικά σε Στενή, Αρνάδο και Πεντόστρατο ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί να χιονίζει. Με τη θερμοκρασία στις παραπάνω περιοχές του νησιού να είναι λίγο πάνω από το 0 (μηδέν). Να επιστήσουμε την προσοχή στους κατοίκους των περιοχών που έχουν πέσει οι νυφάδες χιονιού και να προσεκτικοί με τις μετακινήσεις τους. Στην πόλη του νησιού η θερμοκρασία είναι κοντά στους πέντε (5) βαθμούς κελσίου και ασθενής βροχή ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν και κάποιες αραιές χιονοπτώσεις. Ευχόμαστε να μην εμφανιστούν τα προβλήματα του παρελθόντος και απλά τα χιόνια να είναι μια λεπτομέρεια πάνω στο τηνιακό τοπίο».