Βράβευση του Δημοτικού σχολείου Αγίου Αρσενίου Νάξου από τη Unicef

Σημαντική διάκριση πέτυχε το Δ. Σχ. Αγίου Αρσενίου στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος  της Unicef « Τα παιδιά γράφουν και ζωγραφίζουν τα δικαιώματά τους» .

Με την καθοδήγηση και επιμέλεια  της δασκάλας τους κ. Γεωργίας Παραρά οι μαθητές της Δ΄ τάξης  κατά το σχολικό έτος 2013-2014  έγραψαν ένα παραμύθι με τίτλο «Ο φίλος μου ο Αλέξανδρος » και συμμετείχαν στο διαγωνισμό της unicef . Το παραμύθι τους  διακρίθηκε από την Επιτροπή Αξιολόγησης των έργων ,η οποία αποτελείται από ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων και απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία παραμυθιού .

Η απονομή έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2014 με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Δικαιωμάτων του Παιδιού στη Στοά του Βιβλίου. Το βραβείο απενεμήθη από το δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα στη δασκάλα Γεωργία Παραρά και τη μαθήτρια Μαργαρίτα Βαθρακοκοίλη, η οποία εκπροσώπησε τους συμμαθητές της .

Την τελετή απονομής στη Στοά του Βιβλίου συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας ενώ συμμετείχε ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού με επικεφαλή τον προπονητή Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές Μπάλαζ Μέγιερι και Τσόρι Ντομίνγκεζ ,η υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα και άλλοι που απένειμαν βραβεία στα παιδιά.

Πηγή: Alfavita.gr