Αγγλία: Ο Ρονάλντο το τερμάτισε, έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα (!!!)

Ρονάλντο

Εκεί έφτασε... Ξεκίνησε από τα σπυράκια και τα φρύδια σε ηλικία 18 ετών και σήμερα, 19 χρόνια αργότερα έφτασε στα ...γεννητικα του όργανα. Τι άλλο ακόμη αλήθεια;

Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τις τελευταίες αποκαλύψεις που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό έκανε η Marca .

O Πορτογάλος στα 37 του χρόνια έχει μια αξιοζήλευτη σωματική διάπλαση, η οποία οφείλεται στη διατροφή του και στο πρόγραμμα προπονήσεων, που ακολουθεί πιστά. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. είναι σε διαπραγματεύσεις για μετακίνηση έστω και για έναν χρόνο) είναι επίσης λάτρης του μπότοξ, αφού είναι γνωστό ότι έχει ήδη υποβληθεί σε αρκετές θεραπείες στο πρόσωπο του.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι το μόνο σημείο του σώματός του που έχει κάνει ένεση.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα La Razón, ο ποδοσφαιριστής έχει υποβληθεί σε νέα θεραπεία, η οποία σχετίζεται με τα γεννητικά του όργανα. Όπως μεταδίδει η Marca, ο Ρονάλντο έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα.

Ο Δρ Esteban Sarmentero μίλησε στο Radio MARCA εξηγώντας τι ακριβώς είναι αυτή η θεραπεία.  «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ενέσεις μπότοξ είναι πιθανώς για δύο λόγους: για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο», δήλωσε.

Ο ειδικός επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έκανε τη θεραπεία, ξεκαθαρίζοντας ότι ήταν μόνο «μερικές μικρές ενέσεις» και δεν πρόκειται για επέμβαση. Ο Δρ Sarmentero απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή David Sanchez , δηλώνοντας ότι αυτές οι ενέσεις «δεν βλάπτουν». 

Όπως τόνισε το botox, «πρόκειται για μια καθαρά αισθητική κίνηση που δεν έχει καμία άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα». Ωστόσο, σύμφωνα με τον Esteban Sarmentero, τα αποτελέσματα αυτής της μορφής ρετούς με βάση το μπότοξ διαρκούν μόνο περίπου έξι μήνες.

Καταλήγοντας ο γιατρός διευκρίνισε ότι δεν σχετίζεται με τη διαδικασία μεγέθυνσης πέους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχει και η αντίθετη άποψη... Που σύμφωνα με αυτή, σκοπός της ένεσης ήταν να αυξηθεί το πάχος του ανδρικού μορίου από 1 έως 3 εκατοστά.

Σημειώνεται πως η αύξηση δεν είναι μόνιμη και πως κρατάει για περίπου δύο χρόνια, δεν απαιτεί ράμματα ενώ πρόκειται για μια διαδικασία που ακολουθούν πολλοί πρωταγωνιστές ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Με πληροφορίες από τη σελίδα in.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News