Αιγαίο - Κάλυμνος: Γιατρός πήρε φακελάκι αλλά και απώθησε αστυνομικούς

Κάλυμνος

Μαλιστα... Λειτουργός στο τομέα της Υγείας.. Μόνο που για να ...λειιτουργήσει χρειάζονταν το φακελάκι του. Και στο τέλος όταν την πάτησε το έπαιξε και σκληρός.. Που όλα αυτά; Μα στην Κάλυμνο...  Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς στο νησί της Καλύμνου, γιατρός του νοσοκομείου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, της παράβασης καθήκοντος και βίας κατά υπαλλήλων.... Πολύ απλά όταν είδε τους αστυνομικούς να έρχονται, τους απώθησε και επιχείρησε να πετάξει τα χρήματα...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου αναφέρει:

"Συνελήφθη χθες (26 Φεβρουαρίου 2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς σε νησί του Νοτίου Αιγαίου, ιατρός δημόσιου Νοσοκομείου σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, της παράβασης καθήκοντος και βίας κατά υπαλλήλων.

Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος ζήτησε από ασθενή, στον οποίο είχε πραγματοποιήσει ιατρική πράξη, χρήματα προκειμένου να του παρέχει κατ’ οίκων ιατρική φροντίδα και να παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης της υγείας του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προσημειώθηκε χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του ιατρού, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε μετά την αποχώρησή του από την κατοικία του ασθενούς.

Σημειώνεται ότι, ο κατηγορούμενος προσπάθησε να αποτρέψει την προσαγωγή του απωθώντας τους αστυνομικούς και ταυτόχρονα επιχείρησε να απορρίψει τα χρήματα που είχε στην κατοχή του.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω". 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News