Αιγαίο: Θα γίνει ...υπουργικό Συμβούλιο στη Σύμη;

Αιγαίο - Σύμη

Μπορεί σήμερα να έχουμε Υπουργικό Συμβούλιο ενόψει της ΔΕΘ που έρχεται αλλά μπορεί να δούμε και σε μικρότερη σύνθεση τις επόμενες ημέρες σε νησί του Αιγαίου... Τι εννοούμε; Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης αναμένεται, εκτός απροόπτου, να βρεθούν την προσεχή Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στην πανέμορφη Σύμη του Νοτίου Αιγαίου, προσκεκλημένοι στο γενέθλιο πάρτι του προέδρου των Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών κ. Γιώργου Βελέτζα.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου Τετάρτη θα έλθει αρχικά στη Ρόδο ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, που θα έχει συνάντηση και με τοπικούς φορείς, ενώ την Παρασκευή θα μεταβούν στη Σύμη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας και ο πρώην επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Προσκεκλημένοι στην ίδια εκδήλωση στη Σύμη είναι ακόμα ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης και ο δήμαρχος Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ο Θεσσαλός μάνατζερ των ΚΑΕ κατάγεται από τον Τίρναβο της Λάρισας. Η σύζυγος του κατάγεται από τη Σύμη, όπου η οικογένεια περνά κάθε καλοκαίρι τις διακοπές της, ενώ λειτουργεί και εστιατόριο στο νησί.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι την 5η Σεπτεμβρίου 2021 θα μεταβούν στη Σύμη, προσκεκλημένοι σε γάμο επιχειρηματία, ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Αδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του.

Επίτιμος δημότης Σύμης θα ανακηρυχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, έπειτα από πρόταση του δημάρχου κ. Ελ. Παπακαλοδούκα, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Αλκιβιάδης Στεφανής για την πολύτιμη και συνεχή υποστήριξή του στο νησί, από κάθε αξίωμα το οποίο υπηρέτησε.

Με την πρωτοβουλία του αυτή, ο δήμαρχος Σύμης θέλει να τιμήσει τον υφυπουργό και να δείξει τη μεγάλη εκτίμηση των Συμιακών στον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας, ο οποίος σε κάθε δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να συνδράμει για ζητήματα της αρμοδιότητάς του ήταν πάντα «παρών» και δίπλα στο νησί και στις ανάγκες των κατοίκων.

Επιπλέον, στην ίδια εκδήλωση, θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ Ανδρέας Καρταπάνης.

Με πληροφορίες από τη σελίδα dimokratikit.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News