Αμερική: Συνελήφθη 24χρονος ενώ έκανε έρωτα σε εξάτμιση αυτοκινήτου

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που οι σεξουαλικές ορμές που έχει ο άνθρωπος αγγίζουν κόκκινο. Πόσω μάλλον όταν έχεις πιει και ένα ποτήρι παραπάνω. Και το χειρότερο; δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζετε αυτή την ιστορία...  Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει οτι πρέπει να βάλεις το γεννητικό σου όργανο στην πρώτη τρύπα που θα βρεις. Κάτι όμως που δεν ισχύει στην περίπτωση του Ράιν Σκοτ Μάλερκ, ο οποίος τον Ιούνιο συνελήφθη στο Κάνσας να κάνει σεξ με την εξάτμιση ενός αυτοκινήτου.

Μάλιστα, όταν κλήθηκαν οι αρχές από τους 6 μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, ο 24χρονος αντέδρασε άσχημα, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν με taser και στη συνέχεια να διαπιστωθεί οτι ήταν πολύ μεθυσμένος. Πόσο πολύ;  Οι εξετάσεις που έκανε, έδειξαν οτι το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του ήταν 4 φορές πάνω από το κανονικό.

Στο δικαστήριο που ακολούθησε, παραδέχθηκε οτι έκανα όσα τον κατηγορούσαν, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με ένα χρόνο φυλάκισης με αναστολή, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 δολαρίων.

Το ευχάριστο είναι ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν σε κίνηση ή με τις μηχανές αναμένες γιατί τότε θα είχε να αντιμετωπίσει και εγκαύματα σε ... επικίνδυνες περιοχές...  

Με πληροφορίες από την ιστοσελίδα gazzetta.gr / φωτογραφία autotriti.gr