Αμοργός... Ε, ίδρωσε το αυτοκίνητο και ήθελε θάλασσα

Αποτελεί μόδα των ημερών... Και του φετινού καλοκαιριού. Δεν υπάρχει σχεδόν νησί στις Κυκλάδες που φέτος να μην είδε ... αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα. Πάρος και Σύρος μονομαχούν για την πρωτειά ενώ έχουμε συναντήσει και σε άλλα νησιά ανάλογες εικόνες.. 

Και χθες χάρη σε πολύ καλό φίλο της ιστοσελίδας έχουμε αυτή τη φορά ενημέρωση μέσω φωτογραφίας για αυτοκίνητο και δη τύπου jeep το οποίο βρέθηκε να κάνει ... μπάνιο στην παραλία του Αγίου Παύλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέβη βραδινές ώρες, ο οδηγός έχασε την .. μπάλα με αποτέλεσμα να βρεθεί στη θάλασσα. Κάποιοι είπαν ότι ήθελε να πάει απέναντι στην Νικουριά αλλά την πάτησε... Και βέβαια η διαδικασία για την απεμπλοκή του από την θάλασσα κράτησε αρκετές ώρες με τους λουόμενους να απολαμβάνουν το θέαμα... 

Να αναφέρουμε εμείς ότι η παραλία του Αγίου Παύλου βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων από τον όρμο της Αιγιάλης με πεντακάθαρα νερά και ψιλή άμμο.

Ακριβώς απέναντι βρίσκεται ένας μικρός επίγειος παράδεισος. Το νησάκι Νικουριά. Διαθέτει τρεις παραλίες και η πρόσβαση στις δύο από αυτές γίνεται με καραβάκι.Για να πάτε στην τρίτη, θα περπατήσετε λιγάκι από την δεύτερη.Στη διαδρομή αυτή ίσως δείτε ένα πολύ μικρό κολπάκι αλλά εκεί μπορείτε να πάτε μόνο κολυμπώντας.Αξίζει τον κόπο…

Στη Νικουριά οι παραλίες είναι μη οργανωμένες με άγρια ομορφιά και κρυστάλλινα νερά. Αν είστε λάτρεις του SUP( το καινούριο άθλημα που κάνεις όρθιος κουπί πάνω σε μια σανίδα) ,ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την Νικουριά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News