Αντίπαρος: Το .. τέλειο καλοκαιρινό αυτοκίνητο του Tom Hanks

Φαίνεται πως… βαρέθηκε τους κακοτράχαλους δρόμους της Αντίπαρου ο Tom Hanks και έτσι αποφάσισε να πάρει ένα αυτοκίνητο για τις ειδικές αποστολές στο κυκλαδίτικο νησί.

Και όχι δεν είναι κάποιο υπερπολυτελές SUV αλλά ένα ταπεινό Lada Niva μεταχειρισμένο και μάλιστα από ότι φαίνεται και από την φωτογραφία που ο Tom πόσταρε στον λογιαριασμό του στο Twitter δεν είναι και σε άριστη κατάσταση αν κρίνουμε από το χρώμα του τουλάχιστον.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο Post του ηθοποιού, στην κεντρική φωτογραφία, ο ίδιος έγραψε στην φωτογραφία “μόλις αγόρασα ένα καινούργιο αυτοκίνητο. Τέλειο για τον Αύγουστο”. 

Εμείς να του ευχηθούμε καλοτάξιδο και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο στις κακοτράχαλες διαδρομές που θα επιλέξει να κινηθεί με το Lada Niva αν τελικά λέει αλήθεια πως το αγόρασε και δεν έβγαλε τη φωτογραφία σε κάποιο χώρο στάθμευσης έτσι για να μας τρολάρει όλους… Που μάλλον είναι και το πιθανότερο σενάριο!

Να θυμίσουμε πως ο Tom Hanks λατρεύει την Ελλάδα. Η γυναίκα του Rita Wilson, έχει ελληνικές ρίζες, ενώ έρχεται κάθε χρόνο εδώ και περίπου δεκαπέντε χρόνια,  περνάει το καλοκαίρι του στην Αντίπαρο όπου έχει αγοράσει και σπίτι .. παράλληλα, λειτουργεί ως πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό, είτε γνωρίζοντας στους φιλους τους τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας (σ.σ. βλ Αγιο Πάσχα) είτε φιλοξενώντας τους τόσο στην Αντίπαρο, όσο και στην Πάτμο που είναι το δεύτερο σπίτι που έχει αγοράσει εδώ και μερικά χρόνια...