Απίστευτο: Ιστοσελίδα όπου μπορούν οι πιστοί να κάνουν ... τάμα διαδικτυακά (!!!)

Εάν αυτή δεν είναι η απόλυτη start up επιχείρηση, τότε δεν ξέρουμε εάν υπάρχει κάποια άλλη που μπορεί να σταθεί επάξιά της αποδεικνύοντας ότι το Ελληνικό δαιμόνιο δεν έχει προηγούμενο…

Αναφερόμαστε στην ιστοσελίδα domytama.gr γιατί πολύ απλά σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις τάμα ως πιστός χριστιανός οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι. Πρώτη κίνηση; Να επιλέγεις το Μοναστήρι ή την Εκκλησία που επιθυμείς. Βασικές επιλογές; Παναγία Τήνου, Αγ. Ιωάννης ο Ρώσος, Μονή Αγίου Ιωάννη στην Πάτμο και Άγιος Νεκτάριος στην Αίγινα.

Και όπως σημειώνεται από την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα «Οι άνθρωποι του Do My Tama πιστεύουμε πως ο κόσμος γίνεται καλύτερος όταν «όλοι βοηθάμε όλους». Γι’ αυτό, σας ενημερώνουμε πως μέρος του ποσού που καταβάλλετε στο Do My Tama:

ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ σε μία φιλανθρωπική Μη Κυβερνητική Οργάνωση της επιλογής σας.

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ οικονομικά το ταμείο των εκκλησιών / μοναστηριών της επιλογής σας ώστε να διευκολυνθεί το φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιούν διαχρονικά αυτοί οι ναοί».

Η ώρα του τάματος

Και αφού λάβεις τις πληροφορίες που επιθυμείς, φτάνουμε στο επόμενο βήμα, εκεί όπου … σπάνε τα κοντέρ. Κοινώς επιλέγεις το τάμα ανάμεσα σε τέσσερις δράσεις:

Η απλή μνημόνευση ξεκινάει από δωρεάν ή 40 ευρώ με φωτογραφία. Η λαμπάδα (φέρει ετικέτα με το όνομα) 100 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται μνημόνευση και φωτογραφία). Το πρόσφορο κάνει 120 με φωτογραφία και 170 με βίντεο. ( Και εδώ συμπεριλαμβάνεται μνημόνευση, Λαμπάδα και φωτογραφία). Και τέλος έχουμε τα τάματα σε όποια μορφή επιθυμεί ο πιστός και σε μεταλλικό χρώμα (ξέρετε … πόδια, χέρια, μάτια ή και ολόσωμα)… Κόστος; 170 με φωτογραφία και 200 με βίντεο (συμπεριλαμβάνεται η μνημόνευση, Λαμπάδα και πρόσφορο)..

Και εναλλακτικές: Μπορείτε επίσης να διαλέξετε Θεία Λειτουργία σε εξωκλήσι /  Θεία λειτουργία Κυριακής on line /  Αγιογράφηση Ιερού Ναού /  Αγορά Εικόνας /  Επιμνημόσυνη Δέηση - Θρησκευτικό Μνημόσυνο / Ψάλλετε τρισάγιο στον τάφο του νεκρού είτε ψάλλετε επιμνημόσυνη δέηση στην εκκλησία μετά τη λειτουργία. Αρτοκλασία και τέλος  Στην ονομαστική μας εορτή, κάνουμε αρτοκλασία και την πηγαίνουμε στην εκκλησία προς τιμήν του Αγίου ή της Αγίας των οποίων έχουμε το όνομα.

Στον επίλογο; «η ομάδα do my tama δεν είναι απλώς συγγενείς, φίλοι ή γνωστοί, αλλά «αλλήλων μέλη». Μέλη της Μίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας, μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού κόσμου. Με αυτήν την Αγάπη που δίδαξε ο Χριστός μας, προσευχόμαστε και εμείς μαζί με εσάς για την εκπλήρωση του τάματός σας, όποιο και να είναι αυτό, όπως την θεραπεία μιας αρρώστιας, ένα επαγγελματικό πρόβλημα ή η επιθυμία μιας τεκνοποίησης - εγκυμοσύνης σε οποιαδήποτε εκκλησία, μοναστήρι ή θαυματουργή εικόνα εσείς επιθυμείτε στην ελληνική επικράτεια».

Ότι κι εάν πει κανείς είναι λίγο….