Αποκάλυψη: Σπείρα μεταναστών έκλεβε τη νοημοσύνη του Αλεξανδρή (!!!)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που απόρησαν από τις αναρτήσεις που έκανε στην προσωπική του σελίδα στα social media ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Αλέκος Αλεξανδρής... Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν αρνητικά και τόνισαν ότι τους έκανε αλγεινή εντύπωση το ρατσιστικό παραλήρημα που χρεώθηκερ στον Αλέκο Αλεξανδρή.

Το στάτους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή περιελάμβανε βαρείς χαρακτηρισμούς για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που έρχονται στη χώρα μας, τους οποίους και αποκαλούσε «εισβολείς». Ομως, η αλήθεια είναι διαφορετική και υπάρχει εξήγηση. Οχι μόνο για το τελευταίο του σχόλιο, αλλά και για παλαιότερα, όπως αυτό που είχε αναφέρει για το παιδί του και τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.... Με βάαη πληροφορίες από την ιστοσελίδα tokoulouri το ξέσπασμα του παλιού επιθετικού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δικαιολογείται εν μέρει, αφού τα τελευταία χρόνια είχε πέσει θύμα κλοπής από σπείρα μεταναστών.

Τι έχει συμβεί; "Οι κλέφτες, συνήθιζαν να εισβάλουν τα βράδια στην οικία του Αλέκου Αλεξανδρή και δίχως να γίνουν αντιληπτοί, του αφαιρούσαν λίγη από τη νοημοσύνη του, με αποτέλεσμα αυτή να έχει φτάσει πλέον κοντά στο 70, δείκτης ικανός ώστε ένας άνθρωπος να υιοθετήσει απόψεις όπως αυτές που αναπαρήγαγε ο πρώην αθλητής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι βαθμοί νοημοσύνης που αφαιρούσε η σπείρα, πωλούνταν στη συνέχεια σε αγοραστές από το εξωτερικό, με τις αρχές να είναι στα ίχνη του εγκεφάλου. Πλέον, ο Αλέκος Αλεξανδρής βρίσκεται εκτός κινδύνου, αν και οι γιατροί τονίζουν πως η ζημιά στον εγκέφαλό του είναι πλέον ανεπανόρθωτη".