Αποκάλυψη: τα πρόσωπα που στελεχώνουν το κανάλι του Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο μεγάλος νικητής. Ξόδεψε 75 εκατομμύρια για να πάρει άδεια τηλεοπτικού καναλιού ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει τους Ράμος- Πικέ και να έχει το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ευρώπη και να φορούν τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ας είναι. Αυτός ξέρει καλύτερα. Μετά από 117 γύρους (οι περισσότεροι χωρίς κρεμμύδι) ο Βαγγέλης έχει στα χέρια του την 4η άδεια. Οι περισσότεροι σκέφτονται ποια είναι τα σχέδιά του, όμως η ιστοσελίδα sdna.gr έψαξε στα γραφεία του. Σχεδόν δυο μήνες πριν, αξιοποιώντας τις έγκυρες πηγές της στο λιμάνι (Κώστας- Τηλεφώς) είχε παρουσιάσει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το πρόγραμμα του νέου καναλιού του προέδρου. Αν εξαιρέσεις μια δυο αλλαγές της τελευταίας στιγμής, το υπόλοιπο θα είναι όπως σας το παρουσίασαμε.

Διαβάστε το ολοκληρωμένο:
Πρόγραμμα Καναλιού «Επενδυτής Tv» 2017-2018
7:00-10:00 «Πρωινή» με τον Μανώλη Γαβαθιώτη. Χαρούμενο ξύπνημα με ψεκασμένα άρθρα και έγκυρες προβλέψεις (καλύτερες απ’ του Ιωάννη Τσιλιγγίρη) για όλα τα ολυμπιακά γούστα, γιατί όπως λένε και οι επιστήμονες η πρωινή είναι η σημαντικότερη της ημέρας (άσκηση).
10:00-13:00 «Προεδρούδια» με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ. Ανάγνωση των καθημερινών φιλανθρωπιών του προέδρου, αφορισμοί των δαιμονισμένων του sdna.gr και ενημέρωση (από τον παπά-Θρύλο) για τα έργα του Πειραιά, ο οποίος χάρη στις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής και του προέδρου αλλάζει πρόσωπο και μεταμορφώνεται σε Λας Βέγκας της Ελλάδας.
13:00-15:00 «Τα νέα της Νότιγχαμ» με τον Κώστα-Τσέλσι. Μαγκαζίνο με ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα νέα της ομάδας του Νότιγχαμ και τις selfie, από τον άνθρωπο που ξέρει το facebook καλύτερα απ’ ότι ο Αλέξανδρος Πετρίδης τη λεύκανση δοντιών. Bonus track ένα poke σε κάθε τηλεθεατή και όλα τα νέα από FB, Twitter, instagram.
15:00-16:00 «Κάντο όπως ο Βοσκ-άκης». Εύκολοι και γρήγοροι τρόποι μαγειρέματος αγώνων από τον διάσημο διαιτητή-σεφ. Όλα τα φαγητά εκτός από μακαρόνια (με 7 λεπτά καθυστέρηση σε κάθε συνταγή θα τα κάνει λάσπη).
16:00-18:00 Πακη-Σταν Tv
Τηλεπαιχνίδι γνώσεων με παρουσιαστές τον Πάκη (για να ‘χει τρεξίματα η ομάδα) και τον Stan. Οι νικητές θα μοιράζονται κινητά τηλέφωνα με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλους τους κακουργηματικά διωκόμενους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου (τη μισή Superleague δηλαδή).
18:00-20:00 «Ομιλείτε πακιστανικά» με τον Δημήτρη Σιόβα. Ένα δίωρο απαρίθμησης των έργων του εκπληκτικού, φανταστικού προέδρου από τον διεθνή παίκτη της Μπέτ…, εεε του Ολυμπιακού. Η εκπομπή θα προβάλλεται και στο αδελφό κρατίδιο του Πακιστάν, χωρίς μετάφραση ή υπότιτλους. Πιο πολλά θα καταλαβαίνουν αυτοί απ’ ότι εμείς.
20:00-21:00 «Δελτίο ειδήσεων Κουρο-Σάββα». Ο Σάββας θα αναλάβει την ενημέρωση του κοινού για τις πολιτικές και αθλητικές εξελίξεις σχετικά με τις αδικίες του Ολυμπιακού με τριαντάλεπτο δροσερό διάγγελμα, και ο Γιώργος Κούρος το οικονομικό ρεπορτάζ για τις μεταγραφές του Πλατανιά.
21:00-22:00 «Ανατροπή» με τον Γιάννη Κομπότη. Το ‘βλεπες (το deal με Πουλίδο), το ‘παιξες;
22:00-24:00 «80%-20%». Ο τρίτος κύκλος του (πρώην) 50%-50% με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Για να πειστούν και οι πλέον καχύποπτοι ότι όταν ο Θρύλος μιλάει για ισονομία το εννοεί.
Οι αποκλειστικότητες όμως δεν σταματούν εδώ φίλοι μου. Με τη βοήθεια του «Κοπτοράπτη» βρήκα και σας παρουσιάζω και το πρώτο demo από το δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, έτσι όπως ετοιμάστηκε για να το δει ο διευθυντής (ψυχαγωγικού) του καναλιού.

Πηγή: