Απολύθηκε για δεν αναγνώρισε τον Σαμαρά

Κάτι συμβαίνει με τον Σαμαρά και τα Χριστούγεννα… Μάλλον όταν ήταν μικρός δεν θα του έκαναν δώρα… Τι θέλουμε να πούμε; Παραμονή Χριστουγέννων του 2013 έγινε γνωστό ότι απολύθηκε καθηγήτρια από το Κολλέγιο Αθηνών γιατί είχε πιάσει τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει στις εξετάσεις του περασμένου καλοκαιριού. Απόφαση που επικυρώθηκε από το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Και μάλιστα η εν λόγω καθηγήτρια είχε 21 χρόνια υπηρεσίας…

Τώρα, έρχεται στην δημοσιότητα η απόλυση μίας ακόμη εργαζόμενης, της μετρ στο πλήρως ανακαινισμένο ιστορικότερο καφέ της Αθήνας, το Zonar’s η οποία έκανε το … λάθος παραμονές Χριστουγέννων (του 2015) να μην αναγνωρίσει τον κο Σαμαρά και να μην του δώσει τραπέζι (!!!)

Πως έχει η ιστορία; Η είδηση βγήκε από το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και αναφέρει ότι η μετρ δεν αναγνώρισε και αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όταν εκείνος, τις ημέρες των εορτών, χωρίς να έχει κάνει κράτηση, βρέθηκε στο μαγαζί και ζήτησε τραπέζι.

Το πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό μπιστρό και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός είναι από τους πιο τακτικούς πελάτες του. Συχνά ο Μεσσήνιος πολιτικός επιλέγει να κάνει τα ραντεβού του εκεί, συνδυάζοντας τις επαφές του με μικρά και απολαυστικά διαλείμματα, καθώς το κατάστημα είναι διάσημο για τις υπηρεσίες του.

Κατά τη διάρκεια των εορτών ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Ζόναρς ωστόσο η μετρ τον ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι. Ο Αντώνης Σαμαράς δεν αντιλήφθηκε ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αναγνωρίσει και ξαφνιάστηκε με το «απαγορευτικό». Επέμεινε και ζήτησε από τη μετρ να τον εξυπηρετήσει, κάτι που δεν έγινε παρά μόνο με την παρέμβαση του ιδιοκτήτη του καταστήματος Χρύσανθου Πανά ο οποίος βρήκε τελικά τραπέζι στον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος απόλαυσε τον καφέ του με πολιτική παρέα πάντα, όμως το συμβάν δεν είχε αίσιο τέλος για την υπάλληλο,

Σύμφωνα πάντα με το Secret, το λάθος της το πλήρωσε.. με την απόλυση της που της κοινοποιήθηκε λίγες μέρες αργότερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον ο Αντώνης Σαμαράς έχει εξασφαλίσει μόνιμο τραπέζι στο Ζόναρς και η μετρ θα θυμάται για πάντα τον πρώην πρωθυπουργό.