Απόψε μένετε …τσάμπα

Σε καιρούς χαλεπούς που η οικονομική κρίση μαστίζει τις κοινωνικές σχέσεις, το «Αγκίστρι» που βρίσκεται στην καρδιά του αργοσαρωνικού ετοιμάζει την δική του «κίνηση» για όσους θέλουν να επισκεφτούν το νησί λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού.

Το «Αγκίστρι» δείχνει έτοιμο να υπερασπιστεί όσα σκοπεύει να διεκδικήσει φέτος το καλοκαίρι στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και πολιτισμού προς κάθε κατεύθυνση.

Για τον λόγο αυτό το  Σωματείο Επαγγελματιών Αγκιστρίου, διαθέτει δωρεάν διαμονή στις 30-04-2015 για όλο τον κόσμο που επιθυμεί να επισκεφτεί το νησί  σε όλα τα ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και καταλύματα, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους επισκέπτες και να τους καλωσορίσει στο άνοιγμα της καλοκαιρινής περιόδου για το 2015.

Σας περιμένουμε το τετραήμερο της Πρωτομαγιάς για να το περάσουμε όπως τότε που μαζευόμασταν στον ίδιο χορό, στην ίδια διάθεση και προπαντός Ελληνικά, αξίζει να σημειωθεί πως το «Αγκίστρι» βρίσκεται μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.visitagistri.com ή επικοινωνήστε με το: 2297091608.

@ Αντίστοιχη πρωτοβουλία πήραν περισσότερα από 20 ξενοδοχεία της Αίγινας, προσφέροντας μια δωρεάν διανυκτέρευση στο νησί της Αίγινας την Πέμπτη 30 Απριλίου, προκειμένου να διευκολύνουν τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς.

Πηγή: Καθημερινή 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News