Αποθέωσε Τσίπρα ο Τσάκας

Μπορεί οι απαντήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Clinton Global Initiative να μην έπεισαν όλους τους θεατές τού διεθνούς forum, όμως κάποιος από το ακροατήριο ήταν ιδιαίτερα ενθυσιασμένος με τις επενδυτικές προοπτικές που έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός

Είναι γνωστό ότι ο Βλάσης Τσάκας είναι όχι μόνο ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επενδυτές, αλλά και κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά το επενδυτικό κλίμα στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και η αντίδρασή του στις απαντήσεις του Αλέξη Τσίπρα, είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Ενώ λοιπόν οι περισσότεροι χαμογελούσαν αμήχανα, ακούγοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό να γελάει όταν ο Μπιλ Κλίντον ρωτούσε για τις πιθανότητες που θα είχαν οι επενδυτές να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, ο Βλάσης Τσάκας έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Έλληνας μεγαλοεπενδυτής σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να επευφημεί μεγαλόφωνα τον Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας ότι το κλίμα είναι ιδανικό για επενδύσεις από Άραβες πρίγκηπες, που ως γνωστόν αποτελούν για χρόνια την ονειρική ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.

Πηγή: Μούφανετ (κείμενο Νίκος Ζαχαριάδης) 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News